mrz doubeh
Aq tak tau nak buat apa kat umah. Mengadap laptop je keje. Tiba-tiba tangan tergerak nak click kat pictures kawan-kawan. Aq tengok pix spagheti. Teringat lak kisah masak memasak kat U aq. Macam main masak-masak pun ada. Kisah bermula bila salah sorang dari aq,dayah,lin,diana,n misha kempunan nak makan spagheti(misha yang kempunan sangat nak makan!). Orang lain makan nasi tengah hari kami lak makan western food. Eksyen maa! So misha dan diana ditugaskan untuk membeli barang masakan kat tesco tempat fav beli barang untuk budak-budak U (promote tesco). Lepas aq balik dari training kete, kitorang startlah aktiviti memasak kami. Kecoh gaklah masa tu. Diana yang tak tahu memasak just stay kat meja study sambil goyang kaki mengadap laptop. Kiranya aq,lin,dayah n misha yang meneruskan kerja masak-memasak. Masak ramai-ramai sangat best lebih-lebih g macam-macam kami letak dalam kuah tu. Karipap pun kami goreng gak. Karipap yang dimasak oleh misha dah hangus. Itulah gara-gara budak yang baru mula belajar memasak. Ngee..Lepas dah abis memasak kami kemaslah barang kami. Kami hulur gak karipap n spagheti yang kami buat tu untuk abang long yang bagi pinjam minyak masak kat kami.
Ma kaceh!

Bahan masakan kami. Macam-macam letak aih!



Karipap yang digoreng hangus~



Hasil masakan kami. Walaupun nampak cam biasa tapi bila rasa insyaallah sedap kot.Hee~

mrz doubeh
Dekat blog aq dulu aq ada mengupdatekan tentang tempat-tempat di Kuching. Disebabkan ada perkara yang tak dapat dielakkan aq terpaksa delete blog aq. So disini aq nak upload balik pix2 yang aq delete dulu.

Waktu ni da concert sure heboh kat waterfront. Aq tak tau sangat sape artis yang datang. Hee~



Serba sedikit info sal Laksamana Zheng He~



Patung ke tugu?



Not bad tempat sini~



Kat Beijing ke?




Taman rekreasi yang menarik untuk jogging~



Apakah!