mrz doubeh
Hari ni sepanjang hari kitorang kuar g jalan-jalan. Memang tak dinafikan betapa penatnya bersuka ria. Oh! Banyak tempat yang kami g n paling aq suka kat Palm Beach Semantan dan Lundu. Masa tu air tengah pasang. Best tengok ombak besar kat pantai. Jiwang karat tul aq dok kat pantai ni. Ombak besar ni mengingatkan aq tentang final projek. Huhu. Terminum air laut waktu buat fyp kat Kuala Muda. Eiuw..Kalo sikit takpe gak tapi…ishk3 malas nak gtau. Dengan air laut yang macam teh tarik tu! Arghh!! Kira air laut tu dah jadi darah daginglah. Oh!

Kat pantai tu aq tengok pelbagai kaum etnik main air. Kelakar pun ada. Aq yang asyik tengok laut tetiba terpandang sekumpulan anak-anak muda yang berkumpul ramai-ramai tak jauh dari tempat aq duduk. Aish! Dasyhat sangat-sangat. Rasanya umo diorang dalam belasan tahun tapi…Tapi kat tangan diorang ada botol arak. Arak? Giler betullah budak-budak ni. Tak kiralah diorang islam or bukan islam or whatever tapi still muda g maa. Minum arak? Mak bapa diorang ni tak tau ke? Atau tau tapi anggap biasa benda alah tu? Aq sekadar memerhati je dari jauh. Maybe tuak kot yang diorang minum walaupun aq rasa cam botol arak. Huh! Remaja-remaja!


Pix atas ni pix adik aq. Kat sebelah kanan yang tak mgadap fon tu adalah aq. Aq bukannya tak nak tunjuk muka..tapi aq seorang yang pemalu. Hoho~