mrz doubeh
Malam ni aq nak g Pesta Sungai Nibong. Nak tengok skit apa yang best kat sana. Lagipun leh jumpa kakak aq yang dah tak hiraukan aq lagi lepas kawen. Aish! Huhu. Sampai ati kakak ek. Sibuk sangat ke keje tu? Emm..apa-apa pun aq nak enjoy giler-giler minggu ni. Yahuuu~
mrz doubeh
Fuh…Memandangkan rmate aq takde kat bilik so aq dengan senang lenangnya berkaraoke. Penat gak nak latih mulut ni. Madam aq kata dia tak nak dengar langsung bunyi ‘bi Malaysia’. Nak suruh pronounce cam mat salleh lah kononnya. Aduih! Sengsara lidah aq. Insyaallah aq boleh buat kot. Hee. Ayuh teruskan menyanyi. Yehaa~

Artist : Avril Lavigne
Lirik Lagu : Avril Lavigne - Nobody's Home

Well I couldn't tell you why she felt that way,
She felt it everyday.
And I couldn't help her,
I just watched her make the same mistakes again.

What's wrong, whats wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Open your eyes and look outside, find the reasons why.
You've been rejected, and now you can't find what you left behind.
Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's falling from grace.
She's all over the place!
Yeah!! (yeah)


She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

She's lost inside, lost inside.oh oh
She's lost inside, lost inside.oh oh
Ohhh...
mrz doubeh
Sakit betul kaki aq arini. Sengal-sengal g. Ni semua gara-gara semalam. Lepas abis kelas pronounciation aq da kelas astornomi lak. Dah lewat masa tu coz madam kami cakap banyak lak. Nak tak nak aq kena berlari dari pusat bahasa ke G03. Aq lalu kat belakang pusat bahasa kononnya nak lebih cepatlah. Tengok jam dah kul 2. Wani lak tunggu aq kat bus stop dewan budaya. Nak g kelas sekalilah. Alamak abislah aq! Camne ni? Dah lewat! So aq berlarilah turun bukit cepat-cepat. Ntah macam mana lah aq leh terjatuh kat depan 2 orang mamat ni. Mamat ni pun cam terkejut je. Diorang baru parking moto tepi pusat komputer. Alamak! Malu giler beb! Masa tu muka tebal giler. Nasib baiklah budak tu tak gelak-gelak kat aq. Siap tolong angkat beg g kat aq lagi. Aq cakap thanx n blah cepat-cpat walaupun kaki n tangan aq sengal. Nasib tak terseliuh. Fuh! Thanx bro. Sampai sekarang aq ingat g muka dia. Kalo aq jumpa diorang aq kena tuduk mukalah. Malu n sangat-sangat malu. Huhu. Aq yang kononya nak sampai kelas awal dwngan berlari last skali lewat giler masuk kelas. Nasib baek lect baek ati. Haha. Pengalaman pertama yang memalukan betui. Oh!