mrz doubeh
Hari ni aq rest je dalam bilik dari pagi sampai petang. Ingat nak kuar. Memandangkan kaki aq sakit n kepala still pening dek semalam, aq membatalkan hasrat nak kuar. Sampai sekarang kalo aq ingat benda semalam tu aq rasa nak termuntah. Huhu. Aq just stay dalam bilik bersama rmateku sambil tengok muvi n tido. Macam-macam cite yang aq dapat dari diorang. Layan je. We got married, superjunior, mystery n idolshow. Dahlah berpuluh-puluh episod. Penin gak aq nak layan satu per satu. Petang tadi kuar makan kat Gee Tomyam. Lama tak makan kat situ. Pastu terserampak ngan geng budak laki coursemate aq. Muka diorang pun dah len. Minta-mintalah aq ingat muka coursemate aq even tak ingat nama diorang nanti. Aq ni cepat lupa kat orang. Oh! Minta maaflah kawan-kawan ku sekalian especially budak matrix ft5 KMP aq dulu. Serius memang aq terlupa certain2 orang. Kalo korang tak tegur aq aritu memang aq tak ingat ko pernah satu kelas ngan aq. Muka n gaya pun dah len. Nampak matang sikit dari dulu tapi still tak hensem cam biasa. Hee…

Kakna aq nak datang esok dari jb. Semata-mata nak tunjuk baby dia. Aq pun tak sabo nak pegang perut kakna aq yang mengandung nak masuk 6 bulan. First tyme nak dapat anak sedara ni. Syoknya. Nak suruh dia panggil aq apa ek? Mak uda? Mak lang? Ishk. Nanti nampak tua sangat. Panggil auntie ida pun ok gak! Hoho. Apa-apa pun aq doakan kakak n anak sedara aq dalam perut tu sihat.

Esok nak g queensbay kot coz tengok wayang. Cite apa yang best ek? Kalo da cite hantu baru best. Teringat waktu aq tengok cite hantu ngan lina. Tak abis-abis menjerit. Dalam wayang tu pun tak ramai orang sangat. Yang ada Cuma 6 orang je. Sikit je maa. Couple dok kat hujung pintu, aq n lina dok tengah-tengah n betui-betui mengadap skrin. Pastu da 2 mamat belakang kitorang. Cite tu actually tak takut pun. Tapi disebabkan skrin besar n sound kuat membuatkan kitorang jerit2. Eh silap! Lina saja yang jerit. Hee..Kelakar lak ingat balik benda camtu. Oh!

Malam ni aq nak buat apa? Jeng3…

Jom layan cite korea ‘we got married’!

Yezza!
mrz doubeh
Apa yang aq beli ni? Penuh satu rak meja study aq ngan makanan. Bila masa lah aq nak makan semua benda ni. Aish. Beli suka tapi makannya tidak. Kalo mama aq tengok makanan yang aq beli ni sure kena sound. Makanan tak sihat maa. Emm..Tapkelah aq buat breakfast je makanan tu. Pagi-pagi makan keropok n coklat. Bagus2. Makan kebab semalam pun cam nak mati je aq telan. Perut dah full tapi kalo tak makan kebab tu basi lak. Aduih. Leh naik lagi sekilo berat aq ni. TIDAK!

p/s: Arini nak kuar mana lak ek?. Memang kaki berjalan tul aq ni. Oh!
mrz doubeh
Aq benci benda tu bergerak
Aq benci benda tu berputar
Aq benci benda tu berpusing
Aq benci naek benda tu
Aq benci jejak kaki atas tu
Aq malu orang pandang aq disebabkan benda tu
Aq benci meninggalkan sisa kotor hasil benda tu kat tempat tersebut
Aq sumpah tak naik benda tu lagi
Aq sumpah lepas ni tak nak maen benda tu lagi
Aq mati hidup semula pun tak sentuh benda tu lagi
Aq benci segala-galanya tentang benda tu

Taubat..sob3~