mrz doubeh
Sakit pala aq maa. Kuar shopping tak sakit pala lak. Bila belaja mulalah kepala aq buat hal. Oh! Kena cari pasal history of English language, Old n Modern English, consonants, vowels n bla2. Macam belajar sastera lak. Padahal ambik pronounciation je. Fuh. Berbeli-belit lidah aq. Cakap sekarang ni pun dah tak betui. Praktis sambil menyanyi mengadap cermin. Cam orang giler tak? Ah tak kisah lah. Aq suka! Lagipun tak da sape kenal aq dalam kelas tu. Aq sorang je budak fizik. Haha. Suka2. So suka ati aq lah. Sok kena bawa cermin. Mana aq nak cari cermin ni? Cermin compact powdernye ada r. Aduiyai!

fenin+x paham+sakit mulut+sakit tekak
mrz doubeh

Penat giler..Akhirnya berjaya gak aq kuar selepas sehari tak kuar bilik. Merana beb dok bilik je. Mengadap laptop, kemas katil, lap cermin, basuh baju, sidai baju, n bla2. Benda yang sama je aq buat semalam. Bosan. Hah! Ambik! Arini aq kuar dari pagi hingga petang. Ikutkan hati nak balik malam je. Melampau lak coz esok da kelas. Aduiyai!

Aq kuar ngan wani. Best gak ada partner yang sama hobi ngan aq. Lalala. Dah letih seharian kuar dari queensbay ke bj, kami mengalah. Kami g makan jap. Pedas giler bubur tu. Tapi wani kata tak pedas. Siap tambah cili lagi. Fuh! Aq yang sememangnya kureng berminat dengan makanan pedas terkejut tengok wani. Giler ke apa! Banyak giler cili dia makan. Sama cam lina. Suka makan pedas. Ishk3. Dah abis makan aq ingat nak g perangin lak. Tapi memandangkan roommate aq x balik lagi, aq rasa kureng molek kalo aq tak balik bilik g.

Dah sampai bilik. Aq terus mengadap laptop lah. Banyak tul email kakak aq forward. Kadang-kadang semua email tu cam perli aq je. Aish…Ok sekarang nak buat assignment lak. Tit..tit..tit..