mrz doubeh

Kekenyangan…tulah yang boleh aq gambarkan tuk semalam. Petang semalam ada makan2 ngan dak2 geofizik. Tak sangka rupanya dak2 pompuan ni “giler” n kuat makan. Sampai 3 kali orang tu angkat pnggan kat meja kitorang. Ishk3…Malam semalam lak ada parti kat aras aq. Party aras 10. Macam2 makanan diorang beli. Siap da belon g. Cucuk2 belon. Maen game roda impian. True or dare! N macam2...seronoknyer...

Ps: Rindunya nak berpisah ngan anda semua.!

mrz doubeh
Pagi ambik slip btn. Balik makan. Rest. Sambung baca n buat note. Kira detik nak abis paper 27hb ni. Then hitung hari nak balik! Tit..tit..tit..

ChoW~
mrz doubeh

Seharian suntuk aq dok lib ngan lina. Letih woo. Dengan demam selsema g. Dah lewat petang kami singgah tekun n makan nasi tomato kat gerai baru bukak. Sangat sedap. Nyummy3. Terliur aq. Esok pagi…maksud aq pagi jap g nak turun breakfast ngan lina. Then study lik. Nak exam astro lak. Aduiyai! Aq dah penin pala asyik telan panadol. Dah gian dah. Rasa cam makan gula2 smarties lak. Dah alang2 aq post blog ni aq nak gtau yang aq dah tukar no. Bukannya apa…tadi aq br je bukak simkad lama. Tak sangka banyak sangat mesej n call yang aq terima dari member2. Thanx wish kat aq. Good luck untuk korang gak! Sejak tukar no upax baru ni dah jarang dapat call kecuali dari member2 terdekat n family. Tenang skit aq rasa. Jimat pun jimat. Hehe~


~
mrz doubeh

Demam selsema lak aq time2 exam ni. Baca astronom buat aq blur semacam. Cam nak makan panadol ngan coke je. Tapi takut jadi bengong lak. Semalam seharian aq date ngan lina dalam lib. Hehe. Lama giler tak jejak kaki kat lib. Nampak sangat bukan kaki baca buku. Then g makan kat tekun. Codapnye. Lepas abis exam 27hb ni aq nak cabut balik jb. Rindu nak jumpa kakna aq. Dia nak lahir baby insyaallah bulan 5 ni. Jadi mak lang lah aq tak lama g. Ekeke. Bestnye dapat anak sedara. 1st tyme dalam hidup. Aq pun dah rancang nak beli macam-macam kat baby. Rindu sangat2 nak balik umah. Jeles ngan orang2 yang dok semenanjung ni. Oh! Dulu tiap2 minggu balik umah. Sekarang jangan harap nak jejak kaki kat umah. Kan best kalo tiket flight ari2 free. Leh balik ujung minggu. Oh! Aduiyai. Emm…ok sambung study…

P/s: Ketagih panadol lh…oh!

mrz doubeh
Alhamdulilah...dah abis pun viva. Ntahla..err...banyak yang x lengkap. Malam ni nak abiskan semua yang aq salah. Leh print and binding terus. Nak tulis blog pun bz. Just skit2 je leh tulis. Masa xda maa. Haiyo!

Mama...nak balik umah!

:cry:
mrz doubeh

Arini da BTN. Dah abis dah. Ingat sampai petang. Selamat sekejap. Ceramah?..Errr..No komen. Aq n wani buat hal masing2. Dengar mp3, baca note meteor n tido! Tragedi wani jatuh tandas pun hampir nak cipta rekod buat kali kedua. Nasib pandai cover. Ting tong!

First paper dah lepas. Paper LHP 455 pronunciation. Exam yang aq rasa agak sengal skit. Ingatkan bentuk soklan final lebih kurang cam test, rupanya len dari apa yang kitorang jangka. Waktu rekod aq rasa aq sebut betui tapi bila rewind lik ada je perkataan yang tertinggal s, ed n bla2. Ishk3. Pastu sal places of articulators pun aq hentam je buat. Lebih kurang sama je jawapan tu. Yang ok cuma phonetics descriptions je. Emm..dah jawab dah pun. Tak leh ulang lik. Doa jelah bagi lulus. No wonder madam cakap xda sapa skor A tuk paper ni. Haiyo…

Kakna…insyaAllah lepas bis exam i terbang lah g jb. Jadi babysitter jap. 1st tyme dapat anak sedara ni. Berdebar-debar lak aq. Doakan kakna aq lahir baby ngan selamat n sihat! InsyaAllah awal bulan 5 ni kot.

Mama…rindunya nak balik umah. Nak makan bihun sup,soto,laksa,mee bandung, mee hailam baba, nasi tomato, lontong, ketupat, rending n bla2. Sedapnye. Rumet balik umah. Jiran sebelah balik umah. Laki balik umah. Aq? Huhu…dok lah kat bilik yang bohsan ni. Oh!