mrz doubeh
Arini aq cari maklumat pasal xcment yang kena submit selasa depan. Baru je start belajar dah ada keje. Test pun sama. Oh! Esok fyp nak kena masuk ocean lak. Bertambah migrainlah aq ni. Aish! Kena baca gak benda nak buat sok ni. Disebabkan tak nak bosan baca manual aq sempat r tengok cite 1 mom n 3 dad. Orang dah lama tengok cite ni tapi aq baru nak tengok. Sangat best woo! Budak tu cute maa. Thanx to lina coz bagi cite ni! Nak minta lagilah stok cite kat dia. Memang banyak tul koleksi yang dia simpan. Walaupun agak lambat aq nak abiskan satu-satu cite tapi takpelah, aq simpan untuk cuti tahun baru cina ni. Adik aq kat uitm cuti seminggu, aq lak 2 ari je? Isnin n Selasa? Sangat tak best. Mama aq pun call suruh balik kuching. Memandangkan aq cuti tak lama so aq tak leh balik sana. Huhu. Alhamdulilah lepas aq cakap ‘manja-manja’(bukan memaksa yer!) ngan mama aq akhirnya mama aq buat keputusan nak balik Kedah cuti ni. Yeye. Senang ati aq. Bolehlah mama aq datang melawat aq. Dah lama aq tak jumpa parents aq. Nak masuk 2 or 3 minggu. Sob3. Mama miss u!

Sangat cute!
Aq tengok budak ni cam tak sabo lak nak dapat anak sedara. Tak lama lagi aq bakal bergelar auntie ida. Yahuu. Bestnye! Tak sabor nak dukung baby. Dulu tak suka baby tapi lepas kak aq pregnant aq rasa sangat seronok lak. Maybe darah daging keturunan sekali kot! Lalala.