mrz doubeh

Semalam buat test apa ntah kat ik. Aq lupa lak nama test tu. Mosy kot! Aq jawab ikut suka ati aq je. Semua soklan aq rasa kelakar. Ada 60 pekerjaan yang diorang suruh pilih n aq pilih tak sampai 10 pekerjaan pun. Aq carilah kat situ kot-kot ada pramugari, malangnya tak tersenarai. Haiya!...huhu. Pastu ada lak soklan tanya adakah anda menawan? Mestilah aq jawab ya! Haha~

Pikir pasal fyp buat aq penin pala. Kat luar aq bolehlah berlagak cool. Bila balik bilik jenuh aq selongkar benda alah Surfer 8 ni. Nak tau camne buat kontur n bla2. Nasiblah aq pernah belajar sikit-sikit kat Shafiq waktu LI dulu. Kalo tak confirm aq blur. Bila dah tau cara nak buat, data yang aq masukkan error lak. Semak balik kot silap masuk data tapi dah 5 kali aq semak data tu. Sama je. Tak kuar kontur. Sob3. Cam nak jerit kuat-kuat so aq guna alternatif jerit sambil tekup ngan bantal jelah. Arggghhhh! !! Kontur 1 n 2 untuk salinity n suhu dah siap. Kontur melintang n mengufuk yang x siap g. Aq dah masukkan data terakhir dalam Surfer 8 tapi tak kuar gak kontur tu. Aish!

Dah dua hari aq tido dekat kul 3pagi. Serabut betui urat n wayar dalam kepala otak aq ni. Ada orang kata senang je nak buat graf n kontur. BAIK! Kalo korang terror n bagus sangat korang trylah buat. Jangan mulut je cakap senang tapi bila nak buat terkial-kial. Almaklumlah orang zaman sekarang mulut semua laser-laser benor. Semua berlagak cam tau nak buat tu nak buat ni. Padahal korang dua kali lima je. Hah ambik ko!

ps : ter’emo’ skit tyme ni! Untuk yang terasa ngan statement ni, honestly aq TAK NAK minta maaf pun. Memang nak bagi korang terasa. Tapi kalo tak terasa kira korang memang hebat coz hati batu! Kagum aq!


:minimo_24::minimo_24::minimo_24::minimo_24::minimo_24::minimo_24::minimo_24: