mrz doubeh

Pagi ni ada satu kelas je. Tapi sangat letih. Dah abis kelas, aq, wani n sila g makan mee n nasi lemak kat cafĂ© mahasiswa. Kebetulan ada jual kerepek area situ. So apa g, kitorang terus borong maa. Boleh makan tyme nak buat thesis walaupun stok makanan aq tak abis-abis g. Membazir-membazir! Hari ni kali pertama aq pakai baju kurung (nak mention gak)! Maybe dah sampai seru kot! Ngeh3. Sangat sukar bagi aq nak pakai baju kurung tapi tak pe coz aq akan terus membiasakan diri aq. Takut nanti ada orang ‘perli’ tak nah pakai baju kurung. Aish! Salah ke kalo aq tak pakai baju kurung? Aq tengok takda beza pun pakai or tak. Sama je. Emm..ntahlah! Lagipun aq TAK NAK kalah ngan si lina coz dia pun dah selalu pakai baju kurung (untuk kelas arab jelah..hehe..gurau je noo lina ek…0-log 0 k?). Last sem aq pakai baju kurung masa g open house umah cik yaakub. Hari lain? Jangan harap nak tengok aq pakai baju kurung. Bukannya takda baju kurung cuma aq malas nak bawa dari umah. Yang ada kat sini bape helai je. Tu pun aq just buat pameran je dalam almari. Hehehe. Kalau kat umah aq memang tak pernah sentuh pun kecuali kalo g kenduri or tyme ari raya. Ari lain tak pernah pakai coz aq pakai ‘jubah’ je! Lalalala~

Untuk si pingu n kawan-kawan seangkatan, aq dah letak balik link orang yang aq followZ. So korang bolehlah view favourite blog yang korang suka! Aq tak kisah, viewlah kalo nak view. Dialu-alukan! Semua blog yang aq letak kat link blog aq ‘ok2’ dan sesuai dibaca oleh segenap lapisan masyarakat. Kalo yang x suka updateZ blog dalam masa sebulan, aq akan deletelah blog dia dari senarai aq. Haha~

:reading:
mrz doubeh

Kunci aq hilang arini. Benci tul! Kelam kabut aq. Before ni aq n si pingu g cc kat saujana. Cari maklumat pasal bi n meteor. Sambil download lagu sekali. Nak tunggu tenet kat bilik memang agak sengal tyme2 malam ni. Alang-alang dah beli kupon takkan tak guna. Membazir je so kami guna sebaik-baik mungkin. Pastu dah abis download, aq n pingu balik bilik. Dah sampai kat tangga aras 10, aq pun seluklah poket aq. Eh mana kunci aq? Gabra siot! Si pingu ni memang takda kunci. Tertinggal kat umah dia. So apa-apa aq nya kuncilah jadi mangsa. Alamak! Camne ni? Sok kelas pagi. Si pingu kelas jepun lak. Dua-dua cuak. Kami turun naik bape kali ntah dari tingkat bawah hingga atas cari kunci. Sangat sengal betul. Last sekali jumpa gak kunci tu. Penat maa! Aish! Dah sampai bilik terus sambung buat assignment bi. Jumaat ni da test tongue twister lak. Oh! Si pingu lak sibuk design buku untuk TOT. Minta pertolongan kawan dialah. Harapkan si pingu memang dia tak pandai nak buat benda alah tu. Haha. Hebat betui kawan dia. Memang pandai design. Yang first nya cantik n kali kedua oklah. Cuma kaler dia agak terang. So aq tak nak komen apa-apa. Apa-apa pun both cantik tapi aq lebih suka yang 1st nya. Simple n cute. Oh!

:sleep::sleep::sleep: