mrz doubeh
Cuti ni aq x sentuh langsung fyp n note bi yang aq bawa. Bukan tak nak sentuh tapi memang takda masa. Aq ikut kakak n abang ipar aq melancong dari utara ke selatan. Letih woo! Tapi seronok n berbaloi. Aq tak tau bila nak start buat semua assignment n fyp. Minggu depan kena submit fyp sampai chapter 3. Aduih! Tak sempat aq nak berfoya-foya ngan laptop kesayangan aq ni. Huhu. Esok aq kena g kl lak.

Sepanjang kitorang kat jb ni, kitorang pergi melawat tempat kitorang dibesarkan. UTM yang sengal pun aq terpaksa masuk gak. Ni semua gara-gara abang ipar aq yang sangat kagum dengan U dia tu. Universiti Terbaik Malaysia lah kononnya. Aq tengok cam zoo pun ada UTM tu. Siap ada kuda n kancil g. Apakah! Banyak g aq nak cite tapi memandangkan masa aq nak ber'intenet' agak terhad dek kerna bukan dok umah sendiri so aq terpaksa mengehadkan penggunaan internet. Lagipun memang aq susah skit nak sentuh laptop. Cuti ni aq tak melekat sangat kat umah. Apa-apa pun aq enjoy cuma maybe agak tertekan bila dah nak start kuliah.

Test..test..n test..Oh!