mrz doubeh

Akhirnya sampai gak aq kat penang. Penat tak yah nak cite. Walaupun just jadi penumpang tapi sangat meletihkan kan. Tak sangka si pingu ni dah balik usm lebih awal dari yang dijangkakan. Thanx 4 dat pizza. Nyummy3~

Arghh! Sakit kaki aq terasa sampai sekarang. Dari pagi sampai malam berjalan. Bayangkan semalam aq berjalan dari putrajaya ke shah alam then ke kl balik then ke shah alam semula pastu ke putrajaya. Gila tak? Kepenatan yang amat sangat. Kaki dah melecet! Oh! Kl semalam agak weird skit aq tengok. Selalu kalo g kl mesti jam tapi kali ni langsung tak jam. Elok je jalan raya. Takkan orang tak balik U g? Tak keje ke? Ari jumaat maa. Maybe diorang balik lewat skit kot. Emm…

Sepanjang aq berjalan semalam ada satu peristiwa yang sangat ******berlaku kat tandas klcc. Geli siot aq tengok minah tu. Malu lak aq nak cakap tapi aq nak gtau gak. Budak tu orang melayu tapi dressing giler seksi nak mampus. Baju yang dia pakai betui2 nampak breast. Bodoh giler! Pastu bila aq jeling lama-lama dia segan lak. Nak cover baju dia lah kononnya. Dah nak dedah sangat breast tu so dedah jelah. Aq ingat dia nak tutuplah skit ngan sweater yang dia pakai, rupanya hampeh! Siap selak baju dia g nak tunjuk breast. Ingat cantik sangatlah tu. Aish! Kalo aq jahat memang aq koyak terus je baju dia tu. Jadi zaman dulu-dulu tak yah pakai baju langsung. Hah ambik ko! Sangat ketat n jarang maa. Siap nampak lurah yang tak patut di tonjolkan! Malu aq tengok. Dia macam bangga lak dapat tunjuk breast dia tu. Kepelikan manusia zaman sekarang! Ishk3…

Kat Times Square menghabiskan duit lak. Ishk3! Kakak n abang ipar aq nak tengok wayang. Disebabkan adik aq tak nak melangkah kaki masuk wayang coz dia cakap dosa so aq ajaklah dia g borders. Lepak2 jap. Aq yang sememangnya agak lemah skit nak baca novel orang putih ni tetiba terminat lak selepas bertapa selama sejam kat carpet merah tu. Borong dua buah buku romance. Kalo lina tau mesti dia jadi gilenya. Lina memang suka gile beli buku kat borders. Entah bape banyak stok buku jadi koleksi dia kat bilik. Hehe. Dah sejam aq n adik aq melepak kat borders, kami g jalan-jalan area situ. Giler sangat sakit kaki. Menyesal pakai heel. Huhu. Adik aq akhirnya berjaya beli sepasang kasut yang diidam-idamkan selepas bape ratus kedai kami redah masuk. Haiya! Aq lak tak tau nak beli apa. So aq layan je apa yang adik aq nak. Dah abis shopping, kami tunggu kakak n abang ipar aq abis tengok wayang. Nasib sekejap je. Then kuar makan kat kampung melayu. Abang ipar aq kata tomyam situ sedap. Aq yang sememangnya kaki tomyam terus oraito!

Akhirnya tepat kul 3 petang aq sampai gak kat usm tercinta! Buka laptop, tulis blog n lepas ni nak buat fyp. Fyp tak sentuh langsung. Mati aq coz nak kena anta dah nanti. Nampaknya lina anta dululah then baru aq. Oh!

:minimo_23: