mrz doubeh

Sape sanggup diri digelar shopPaholic? Ratu shopPing? Bukan aq n aq pasti bukan aq untuk gelaran itu! Ishk3. Kejam betul title tu! Macam tulah scenario yang berlaku arini. Berjalan sambil menghabiskan duit. Tengok baju n beli. Tengok seluar n beli. Tengok wayang n nangis. Nangis? Perlukah aq keluarkan airmata? Memalukan! Mungkin aq sensitive bab-bab tu. Cite apa yang aq tengok? Haha. Tak perlu diberitahu kerana ia akan memalukandiri aq lagi. Cite aksi tapi menangis. Sengal n sungguh sengal. Otak aq berpinar-pinar. Aksi sangat ganas. Banyak darah! Aq yang mabuk darah memang sangat ngilu tengok cite tu. Oh..lupakan!

Pingu? Arini dia sangat teruja ngan fesyen tudung yang belum pernah dia try pakai. So perlu take tyme nak pakai tudung. Takdalah lama sangat dia pakai tudung tu. Adalah dalam sejam dua. Hah? Emm..layanZ. Maybe dia ada temu janji ngan mamat koboi kat queensbay. Aq? Perlu ke aq berfesyen? Tak perlu coz aq memang dah cun dari asali. So pakai apa-apa pun still comey. Perlu ke aq perasan? Oh…lupakan!

Teksi? Perlu ke keluarkan duit rm15 hinggit naik teksi balik ke saujana? Tidak perlu coz tambang bus lebih murah. Cuma rm1.50 sen je. Minta maaf pakcik teksi. Kami tak hiraukan mata liar anda yang marah dengan kami coz tolak permintaan anda menaiki kete merah itu. Oh..lupakan!

Bukit? Nak daki bukit sebelah kiri tekun atau kanan tekun? Sebelah kiri hanya digunakan ketika nak exercise kaki. Sebelah kanan ketika ingin menjimatkan masa perjalanan. So kami memilih untuk daki bukit sebelah kanan tekun. Perlu ke jalan kaki? Sangat perlu! Kenapa? No komen!

Sampai bilik. Bilik? Nape bilik aq malam still panas malam-malam? Maybe bilik sentiasa mengadap matahari @ penghuninya banyak dosa. Oh! Banyak dosa ke? Emm..mungkin. @ maybe feng shui bilik x elok. Eh yeke? Nape bilik aq bosan? Maybe kami tak cukup kreatif menghidupkan suasana yang ceria. Plain, sunyi, n maybe bilik terlalu kosong. Kosong? Kenapa kosong? Sebab takda benda nak diisi. Perlu ke bilik aq bosan? Tak perlu. Coz bilik aq tak punya perasaan untuk rasa bosan. Oh…lupakan!

Lapar? Nape perut lapar? Aq rasa aq dah makan tapi still lapar. Maybe kadar metabolism tinggi. Nape perlu lapar? Sebab aq ‘nak’ lapar. Nape perlu ‘nak’ lapar? Sebab aq ‘nak’ makan. Sebab apa aq ‘nak’ makan? Sebab aq lapar. So conclusion aq sangat lapar.

Ps: Aq sangat bengong arini! So mari bengong bersama~