mrz doubeh
Update blog? Fuh sudah lama x update blog aq. Almaklumlah sekarang bilik aq dah sengal nak dapat tenet. Letih+ mengantuk+seronok+penin pala+nak muntah! Ni lah yang aq rasa sekarang. Baru balik dari kl je ni. Terus mengadap laptop. Haha. Macam-macam aq n Are buat sepanjang kat kl. Lepas je abis interview ktorang balik umah sembahyang jap. Then malam tu kami terus g tengok wayang. Disebabkan wayang yang kami nak tengok lambat lagi so aq ajak Are makan hotdog 1901. Lapar beb! Huhu. Dah abis makan ingat nak window shopping lak tapi memandangkan aq jenis yang ‘anti’ tengok barang coz takut ‘terbeli’ so aq ajak Are maen boling. Aq dengan ego yang tinggi mencabar si Are lawan ngan aq. Malangnya nasib tak menyebelahi aq. Oh! Hmm…maybe bola aq pakai berat sangat. Benci aq ngan Are! Are sengaja menunjuk2 yang dia sememangnya berbakat. Tak padan ngan tali kasut lollipop! Eksyen! Huh! Aq tak puas ati! Are pun sama! Maybe tak da sape strike g! So kitorang tambah g satu game. Lawan g! Alamak menyesal lak aq main. Huhu. Markah game 1 lebih tinggi dari game 2? Sengal n sungguh sengal! Arghhh! Takpe2 maybe aq letih bercakap petang tadi. Oh! Memandangkan wayang dah nak mula, so kitorang pun berhentilah main. Masuk wayang lak aq n Are bersila atas kerusi sambil tapak tangan letak dalam poket. Sejuk siot! Cerita sangat best n aq enjoy! Sikarang aq mau kemas barang aq. Petang ni ada kelas lak. Apakah! Huhu~