mrz doubeh

Abis test astronomy ingat nak g skul untuk kelas meteorology lak tapi class cancel. So aq, wani n fahimah cadang nak kuar g qnsbay. Wani ajak g borders. Nak cari sal Japanese lifestyle untuk xcment kelas jepun dia. Dah janji ngan dia so aq g jelah.

Sepanjang kat borders tu, aq tengok wani n fahimah sangat khusyuk baca buku. Aq? Arghh! Tak suka baca buku! So aq tangkap lah pix aq sorang-sorang dalam borders tu. Tengah menge’syok’kan diri tetiba wani n fahimah nak tumpang sekaki. Nak juga tangkap pix. Kacau daun tul lah diorang ni. So aq layan jelah diorang ni.

Eksyen je baca buku tu~

Sejam dok dalam borders perut fahimah berbunyi. Tanda nak makanlah tu. So kami stop n blah dari borders untuk isi perut. Dah abis isi perut, tetiba timbul idea nak tangkap pix bertiga. Kami pun naik lah tingkat 3 cari kedai gambar. Waktu nak tangkap pix macam-macam benda mengarut kami buat. Almaklumlah bukan senang nak bergambar sengal dalam kotak tertutup tu. Banyak posing kami ambik pastu reject. Ishk3. Hasilnya?

Susah nak edit photo sticker ni. Masing-masing tak tau nak guna mesin tu. So hentam jelah labu! Pandai-pandailah tangkap n edit.

Ps: Saja buat kenangan. Budak final year lah katakan. Oh! Kredit untuk wani n fahimah! Untuk pingu,diana,misha n lin..JANGAN JELES!~