mrz doubeh

Agak lama aq tak mengupdatekan blog ni. Perasaan malas nak taip, sibuk ngan test n hal-hal len buat aq rasa cam nak delete account blog ni je. Nak menyepi sampai bila-bila. Tapi sampai bila nak menyepi? Biarlah. Nilah satu-satunya tempat aq meluahkan apa yang aq nak muntahkan. Hehe…Kalo kawen pun leh panggil via blog. Jimat aq nak cetak kad kawen nanti. Lagipun rugi gak kalo xda blog coz aq leh gak tau serba sikit sal kekawan aq. Bukan senang nak jumpa diorang lik. Entah-entah aq menetap terus kat kuching. Langsung xleh jumpa diorang. So via blog aq tau lah diorang keje pe nanti n tinggal katne n bla2. Tup..tup lagi bape minggu je nak exam pastu abis belajar. Huhu...Blog lina pun skrang tak dapat kesan. Aq tak tau dia delete or tukar link. Apa perkembangan terbaru dia ntah. Dahlah susah nak jumpa dia. Huhu. Lama betui aq x buka blog aq ni. Bila usha blog kekawan, baru aq tau diorang pun sama cam aq. Malas nak update blog. Ishk3. Aq yang takda friendster, facebook, or apa2 lah kenalah setia ngan satu-satunya harta yang aq ada kalo on9. My blog LoliPoP! InsyaAllah aq tak delete blog ni. Paling tidak pun aq tukar link je. Oh!

Hari ni aq da kelas pagi tapi aq tak g coz tido mati. Apakah nak jadi ngan aq ni. Badan pun dah gemuk. Ari-ari makan benda merapu. Huhu. Sekarang asyik mengeluh je. Pikir banyak sangat. Nak tu n tak nak ni. Tak nak tu tapi nak ni. Hmmm…

Ada banyak benda nak diceritakan tapi tak diceritakan. Susah nak cite kat orang coz setiap orang pikir lain2 n pendapat len2. Kadang-kadang aq rasa baik aq diam je. Biar aq je yang tahu. Susahnya hidup ni. Tapi betul gak. Mana da hidup yang senang. Sabar yer yda. Chaiyok3!