mrz doubeh

Arini da BTN. Dah abis dah. Ingat sampai petang. Selamat sekejap. Ceramah?..Errr..No komen. Aq n wani buat hal masing2. Dengar mp3, baca note meteor n tido! Tragedi wani jatuh tandas pun hampir nak cipta rekod buat kali kedua. Nasib pandai cover. Ting tong!

First paper dah lepas. Paper LHP 455 pronunciation. Exam yang aq rasa agak sengal skit. Ingatkan bentuk soklan final lebih kurang cam test, rupanya len dari apa yang kitorang jangka. Waktu rekod aq rasa aq sebut betui tapi bila rewind lik ada je perkataan yang tertinggal s, ed n bla2. Ishk3. Pastu sal places of articulators pun aq hentam je buat. Lebih kurang sama je jawapan tu. Yang ok cuma phonetics descriptions je. Emm..dah jawab dah pun. Tak leh ulang lik. Doa jelah bagi lulus. No wonder madam cakap xda sapa skor A tuk paper ni. Haiyo…

Kakna…insyaAllah lepas bis exam i terbang lah g jb. Jadi babysitter jap. 1st tyme dapat anak sedara ni. Berdebar-debar lak aq. Doakan kakna aq lahir baby ngan selamat n sihat! InsyaAllah awal bulan 5 ni kot.

Mama…rindunya nak balik umah. Nak makan bihun sup,soto,laksa,mee bandung, mee hailam baba, nasi tomato, lontong, ketupat, rending n bla2. Sedapnye. Rumet balik umah. Jiran sebelah balik umah. Laki balik umah. Aq? Huhu…dok lah kat bilik yang bohsan ni. Oh!