mrz doubeh

Seharian suntuk aq dok lib ngan lina. Letih woo. Dengan demam selsema g. Dah lewat petang kami singgah tekun n makan nasi tomato kat gerai baru bukak. Sangat sedap. Nyummy3. Terliur aq. Esok pagi…maksud aq pagi jap g nak turun breakfast ngan lina. Then study lik. Nak exam astro lak. Aduiyai! Aq dah penin pala asyik telan panadol. Dah gian dah. Rasa cam makan gula2 smarties lak. Dah alang2 aq post blog ni aq nak gtau yang aq dah tukar no. Bukannya apa…tadi aq br je bukak simkad lama. Tak sangka banyak sangat mesej n call yang aq terima dari member2. Thanx wish kat aq. Good luck untuk korang gak! Sejak tukar no upax baru ni dah jarang dapat call kecuali dari member2 terdekat n family. Tenang skit aq rasa. Jimat pun jimat. Hehe~