mrz doubeh


Sape yang tak rindukan aras tu. Dulu aq selalu cakap bosanlah, boringlah, sunyilah n bla2 kat bilik tu. Tapi bila dah x stay situ mulalah aq rindu. Rindu ngan meja study aq, rindu ngan rak buku aq, rindu ngan katil n tilam empuk aq, rindu ngan almari kecik aq tu, rindu ngan kipas aq, n macam-macam g. Entah bila aq leh jumpa semua kawan aq tu. Budak2 geo, medic, kimia n seangkatan. Macam-macam pengalaman manis n pahit sepanjang belajar di usm. Window shopping, tengok wayang, gossip n bergaduh pun pernah. Ishk3. Best betul!

20hb ni result provi kuar n 2hb 6 lak result betul. Aq tak tau pe yang aq dapat. Risau ngan seismic, pronunciation, and astronomy. Entahlah…ignore jap bab result ni! Oh!

Sementara nak tunggu bulan 6, aq buat keje2 rumah n on9. Blog pun aq jarang buka sekarang coz kawan2 aq pun dah jarang on9. Kalo kat U lehlah on9 coz free tapi bila balik umah kosong je list ym aq. Huhu…

My luvly baby;

Anak sedara aq manja n kuat menangis. Cute giler. Bila xda orang kat sebelah dia, mulalah dia bunyi. Nak kena peluk selalu. Tak sabo aq nak tengok dia meniarap, merangkak n berjalan. Nak ajak shopping n beli macam-macam kat dia. Macam-macam video aq ambik. Menguap, menangis, jeling mata n bla2. Cepat2lah membesar anak buahku! Heee~