mrz doubeh

Ari ni adik aq ajar base srwak...Best gak even da serba skit yang aq tak tau. Ni nak praktis buat karangan...ehem3...

#Kisah apa2 lah#

Kisah tok tek nak, pasal mpuan, sorang puteri la nak, namanya Pipah. Kacak abes la nya and nya pun nangberbudi bahasa bah. Tapi tedah li nya coz parents nya dah ninggal bah. Kinek tok nya diam ngan keluarga angkatnya. Keluarga angkatnya nang sayang abis la kat Pipah. Pipah nang rasa syukur lah ngan semua nikmat kurniaan ya. Satu hari nak, keluarga angkat Pipah tek ngajak nya gi kuar makan malam tek kat siyek hotel terkemuka. So, Pipah pun mok nunjukkan rasa timak kasih nya nang sik terhingga ya nya orang dengan belanja nya orang makan tek. Tapi nak...

Cite ni tergangtung coz aq dah x reti sih...ahaq3!