mrz doubeh
Alhamdulilah...
Selamat gak aq bpijak di bumi jb ni...
Naek bus kul 10mlm pastu bhenti kat kl lak..n kul 11.30 br btolak...
So smpai kat jb dlm kul 2.45pg lah jwbnye..mata lip lap lip lap ngntuk beb...
Skrang ni br leh relax2...
Xyah pikir tekanan dr byk pihak...
Thanx to my bos coz disebabkan dia aq buat satu benda yg masyuk...heee
tengoklah mmgu depan t...
Mudah2 an semua bjalan dengan lancar...
Nak buat operation memerlukan kesabaran...
Operation ke?...haha..operation lh sgt....
Ujan ptg2 ni buat aq ngantuk..
Nak jalan keliling umah pun malas coz dlm umah pun x bis jalan g..

Tyme ni lah teringat saat2 kat MAFC..tmpat aq praktikal dl...x lama g dah nk bis..msti aq rindu ngan geng2 bus skolah..oh!

Seri...
ketua umah n ketua van sekolah...
sorg yg caring..naek bus pun msj "dh naek bus lum?'
mcm mama sy...heee...
suka snyum tp bl tnsion masyam je dia...
mlm2 bukak email n anta kat bos..
then br chatting ngan jejaka2 dlm list network dia tu...haha

Sila...
Suka bg nasihat...sgt baek..
geng dari usm g...kalo kena demam susah nak sihat lik..
antibodi kuren skit rasanya...tp plg sy suka tentang dia...jeng3...
dia SUKA MAKAN SAYUR!
antu sayur si sila ni..dak2 len aq tgk mkn gak sayur tp si sila ni kalo mkn sayur, nasi pun x nmpak..mcm nasi jadi lauk n sayur jd nasi...apakah!

Wani...
Bdak plg garang dlm umah...so scary...
tp baek coz dia nilah geng kaki wayang sy..
kalo dia xda sasarannye kema lah...heee
suka potong bawang tanpa da cutting board ..guna jari lak tu...hebat maa...
kagum seketika...
plg suka mkn betik..eh silap..plg suka mkn paiola...oh!
suka skipping n bercerita..oh!

Jaja...
suka cara dia cakap...
spontan je lawaknye...
plg suka masakan sardin die..nyummy3..meletup..t dah xda sape nk masak sardin cmtu g..
so tpksalah buat rmbongan dtg umah dia t...hahaha

Nik...
suka tgk tv...ari2 ngadap tv...
cam jaja gak..suka buat lawak spontan..
org kelantan tp ckp kedah masyuk...ishk3..murtad ngeri pe..heee

Zahidah...
suka bkurung dlm bilik...
jarang mkn nasi tp slalu mkn telur..cmne tu?..
jeritan nyaring kalo bg award rasanye mnang kat dialah..heee...

Nurul...
ex-housemate kteorg...
dah kuar awal coz dah dpt keje...
blur mmg hobi dia..tp sgt baek coz suka blanja mkn..
tabiat dia plg suka tgk..jeng3...
SUKA MAKAN!
bglah pe2 pun kat dia..asalkan mknan sdap trus dia ngap...
rindulah kat dia...slalu kol n msj sy tp sy jarang reply coz masa tu da keje..huhu

Kema...
Bdak umah depan ktorng...
Slalu ckp 'yelah sgt, cntk lh sgt?..boleh lh...n mcm2 yg brakhir ngan "lg sgt"..
bunyi mcm dengki je ayat dia..tp sy suka...haha....
Kalo buat keje xnmpaklh muka dia..tertimbun atas kertas DO tu kot..blmbak sgt DO dia..

Sue....
Kwn dpn umah gak...
lembut je ckp..kdng2 aq x dgr dia ckp coz halus benor...
pernah tmarah dia coz masa tu byk keje..
cian dia..
nasib dia ok..syg lebih..

Ahhhh...rindu kat anda smua...mggu depan kte jmpa lagi ye kawan2 ku...:)