mrz doubeh

Alhamdulilah…

Setelah..5bulan practical akhirnya aq habis gak..Lega rasa…Nak kata rindu kat kat member rasanya xdalah sangat coz aq tau diorang pun bukan rindu kat aq pun. Ngeh3..rindu tu adalah ckit2 especially kat bos aq En Amin. Thanx coz banyak mengajar sepanjang practical kat situ.

Macam2 pengalaman kami kongsi bersama. Sepanjang aq stay situ, aq belajar cara nak buat retail packing, produce movement, checkrolls general workers and wastage report ngan en amri n en faizal. Pastu aq buat bill of materials lepas dapat arahan dari en amin. Masa tu syikin da, so aq minta dia teman aq ambik pix SKU. Data bikin sendirilah beb. Oh! Lepas syikin n siah dah bis, aq kena naek atas lak. Tolong kak aini buat purchase requisition, payment requisition, fotostat, call suppliers, and translator bi n arab tuk kak aini. Heee…Tapi keje yang aq buat da org bwh xpuas ati. Kecik ati aq! Terkilan skit dengan sikap orang2 kat situ. Lagi satu member gems sendiri pun lebih kurang sama. Aq tak tau nape diorang kelihaan ‘jeles’ sedikit bila tau aq lulus exam spa tu. Tolonglah member2 ku sekalian. Its just exam maa! Nothing much…Donno whether pass or not the assessment.. Kalo lulus assessments baru da interview. Interview pun lum tau g pass or x. There r many steps. Suppose u ol support me and not make me down. Sorry to say…tapi tu memang sikap org melayu. Memang aq x nak cakap pe2 coz aq pun belum tentu lulus assessment tu. So minta doakan lah bagi aq pass assessment, interview n berjaya dalam bidang aq pilh. Aminn….

Untuk Mr jimmy, thanx tuk nasihat yg bguna kat bilik meeting tu. Sebab tu aq ambik langkah drastic nak berhenti. Untuk En Amin, thanx sgt2 coz banyak memberi nasihat yg bguna. Rindu dengan derapan n bunyi ngauman en amin. Kak aini..thanx coz byk mgajar saya…My luvly supervisor, en amri n en faizal, thanx 4 everthing dat u alredi teach n thanx 4 ur advised. Gonna miss ol of u…Buat member2 gems, teruskan perjuangan anda. Semoga semua dapat kecapi pe yg korang idamkan. Aq sentiasa doakan kejayaan anda semua. Sori kalo terkasar bahasa or pe2 tp pe yg aq tulis sekadar nak saling ingat mengingati..Tak salah kan?

K..mari mulakan hari anda dengan senyuman…:)