mrz doubeh
Lama gler x tulis blog. Aq rasa makin tua makin kurang rasa nak menulis. Alhamdulilah setakat ni agak ok skit. Aq rasa dah bape bulan x balik umah. Last ritu pun tyme raya tapi bukan balik umah sendiri tp balik kampung. Hmm..ni lah kehidupan aq sekarang. Before konvo, jadi cikgu tuisyen kat kulim. Then pas konvo masuk gems. Pastu keje kat MAFC. Dan sekarang kat SDE. Nasib dalam bidang yang sama ngan apa aq blaja. Jeles gak tengok kawan2 len yang dah berjaya. Da gak yang dah btunang. So emah, selamat bertunang. Minta maaf xdapat datang. Huhu.. Banyak visi n misi aq nak capai. Selagi tak capai selagi tu aq kejar. Gler ketegaq perangai aq. So sape2 kenal aq cnfirm tau. Ngeh3. Situasi sekarang xsama ngan situasi waktu zaman kecik2. Dulu masa kecik2, teringin nak jadi besar. Bukannye pe...just nak da duet sndiri. Konon2 nye leh beli kete besar, umah besar n suami besar. Seronok pegang duet sndiri katakan. Then bila dah besar n dah keje baru tau susah payah nk cari duet. Kena banyak myimpan n menabung. Arghh...tension siot!..Tapi xleh nak mengeluh sangat. At least da gak benda yang aq dapat beli hasil titik peluh aq. And paling syok dah tak mengharap duet dari parents. Aq hulur gak kat mama aq duet gaji aq yg x seberapa. Walau x seberapa (celah gigi je bg diorg duet tu), aq tetap hulurkan. Nak bagi banyak2 pun xleh. Gaji diorg lagi bertriple fourtple n sixthple dr aq...oh!

Doakan aq agar lebih mudah urusan. Amin~