mrz doubeh

Training futsal dah banyak kali..persediaan mental n fizikal pun insyallah boleh dikatakan alhamdulilah. Tapi sehari b4 tournament diorg cakap aq kena jadi TM. Pergh sape xbengang maa?..Penat2 aq berlatih and then kena jadi team manager. Sakit ati aq. Actually dah 2 kes camni happened kat aq. Tapi kes yg 1st aq consider g coz tau aq xlayak. Kes ke2 ni berat skit nak terima. Bayangkanlah aq penat berlari berpusing2 n siap fitness bagai nak mampus, last2 aq yg sepatutnya jadi player kena tukar position jd TM. Mangkuk tul! Buat abes duet aq je belikasut baru semata2 game tu..Memang aq nak maki je tapi kena control beb! Dalam ati,jiwa, peparu, limpa, usus n seangkatannya mendidih2 tahan mare. Apakah! Tengoklah last2 kalah gak! Padan muka. Nak berlari ke sana sini pun termengah2, nikan lak nak kejar bola.
Lupakan sal futsal..
Labels: 0 comments | edit post