mrz doubeh

Thanks to Rosken sebab kuarkan produk camni. Serius memang best and bagus untuk dry skin. Sebelum ni aq saje2 nak pakai. Almaklumlah keje dalam opis bhawa dingin ni cepat buat kulit kering. Baru sehari pakai cream rosken ni memang nampaklah kulit lembut n lembab. Yang Bio Serum tu aq pakai kat muka sebab dekat idung and dahi kering sangat. Mula-mula risau berminyak sebab before ni pernah pakai Bio Oil n sangat2 oily. Then bila try rosken ni, perghhh best2. Mula2 sapu bminyak, then sminit pastu dah x mnyak sebab dah serap masuk kulit. Banyak g yang bagus pasal Bio Serum ni.  Aq baca kat kertas dlm kotak serum ni untuk nak hilang parut, stretch marks, kulit warna xrata n ageing skin. Memandangkan kulit aq xda masalah, so alhamdulilah.Yang penting kulit x kering lagi. Umur pun dah nak menginjak 26, so memang kena jagalah especially nak kawen dah ni. Heee
0 Responses