mrz doubeh
Alhamdulilah..

Terlalu sibuk keje dan minggu ni baru berpeluang nak adjust masa untuk wedding akan datang x lama g. Lambat g tapi disebabkan parents akan berpindah ke utara semula so kena buat persiapan 2 in 1 serentak. Penat tapi kalo buat cepat should be no problem. Moga dipermudahkan. Aminn..

Setakat ni yang dah setel pelamin. Kali ni ambik dari abg die dari butik Saidie Bridal. SERIOUSLY very d meletopz uolz! Mahal sikit berbanding butik lain tapi bila tengok cara konsep butik abg die iaitu 'One Customer One Design' of course i loike. Konsep n idea very d elegant. Thanx abg die for d design. Nak upload pix lakaran pelamin tapi x jadi sebab risau orang ciplak ciptaan abg die. Hehe

2nd things yang dah setel kad kawin. Kali ni kena minta siap kan secepat mungkin sbb parents skrg kat jb. Hujung bulan nak pndah ke kedah. So nak edar ujung bulan 12 gak n xperlu dorg nak ulang alik jb ke kedah.

Dewan pun dah ditempah. Alhamdulilah dapat dewan yang memenuhi syarat. Xyahlah susah2 nak cari parking kat kenduri aq t. Sewa dewan insaniah sangat berbaloi co cuma 3.9k. Aircond, kerusi banquet dan parking senang. Alhamdulilah.


Doorgift setel dah ptg td. Thanx mama n baba. Susah2 je. Jumpa balang kaca kat ws handicraft penang tp mahal. Sebijik 1.20 untuk tudung yang bunga2. Kalo tudung x bunga 65sen. Kat jb, mama jumpa balang kaca pnutup bunga cuma 60 sen je. So terus rembat. Beli skali paper bag n bekas telur around 1.5k.
Perabot pun dah sampai kat umah ptg td. Memang cantik set bilik tido tu. Thanx to my parents again. Hehe. Bahagianya..





Petang tadi set bilik tidur dah sampai. Cantik sangat. Thanx my luvly parents :).


So skrang tinggal hiv test n urusan  pejabat agama. Moga dpermudahkan. Aminn.