mrz doubeh
Lagi sebulan je mengira detik bersejarah. Alhamdulilah sebelah aku semuannya selesai kecuali sebelah lelaki. Terlalu sibuk sampai satu benda pun x buat. Jenuh ke hulu hilir cari barang-barang n kedai2 pengantin.
Side aku dah setel cuma tinggal benda-benda kecik jelah. Cadang nak hias doorgift bagi comel-comel. Malangnya jadual masa aku full. So aq buat sedaya yang mampu.

Sebut pasal sticker untuk doorgift ni, asalnya aq nak beli je coz ada je jual kat fb online. Tapi bila tengok sekeping 20sen n doorgift 2.5k dah makan belanja 500ringgit. So aq cadang buat sendiri je. Aq beli kertas putih sticker tu dalam 100pcs sama ngan RM22. Dah boleh print 3k sticker. Then beli ink color ngan hitam (Rm48+RM38=RM86). So total up kos RM 22+ RM 86=RM108. Jimat RM 392. Ekeke. Ikut orang lah sebab ada setengah malas nak buat n trus beli. Kalo nak save tiru cam aku. Ngee. Design sticker xyah buat sendiri pun xpe sebab aku adjust guna web dalam tenet je. Senang giler. Hehe.