mrz doubeh



Buku ni dah lama aku beli n ngah baca sikit2 dulu. Sekarang baru berpeluang nak habiskan buku ni. Memang sangat berguna especially kalo ada keraguan yang melibatkan hal solat. Memang buku ni yang aku cari. Paling best buku ni ada gambar yang menarik. Takdalah aku mengantuk sangat nak membaca. Ilmu yang disampaikan pun berguna. Bila pikir balik dari aku beli novel berlonggok2, better beli buku camni. Maklumlah usia makin meningkat tua. Takkan nak tunggu sampai pencen baru nak belajar ilmu agama. Heee.







Buku ni bukan je tulis sal rukun-rukun solat tapi soalan yang kadang-kadang perlukan jawapan. Ni review buku “Mengenai Solat”. Aku cuba cari lagi buku-buku ilmiah yang lain kalo singgah Popular nnti. 



Labels: 0 comments | edit post
mrz doubeh
Alhamdulilah..


Dah masuk tahun baru. Blog makin berhabuk bab jarang mengupdate. Dulu sukalah karang panjang2 then pas keje terus diam sepi je. Ngah keje tengah malam n borang pun x byk, aku ambk ksempatan skitlah mengupdate balik blog aq nie. Seronok lak tgk blog member2 lama dulu. Ada yang dah bertunang, kahwin and dah da baby g. Tahniah uolz. Korang mmg bertuah. Azam baru kali ni harap dapat perbaiki diri sendiri n cuba jadi lebih cemerlang. Fokus untuk tahun ni bukan tunang, kawen or seangkatan tp kerja. Agak kejam sikit bunyi nya. Haha. tapi zaman sekarang memang kerja diutamakan. Jangan terlalu baik sebab selalu yang baik akan tertindas. Pengalaman lalu mengajar aq erti kesabaran, kekuatan dan semangat untuk terus bangun. Insyaallah tahun ni aq akan isi ruang masa yang ada dengan lebih manfaat. 

*Mood senang hati waktu pagi~
Labels: 0 comments | edit post