mrz doubeh
Pejam celik pejam celik, minggu depan dah nak tunang. Petang tadi dah beli coklat untuk letak dalam doorgift. 6 dulang lagi belum cari. Benda pe lah nak isi ni. Tunggu mama datang dari jb sok. So esok barulah nak g cari bunga untuk dulang hantaran, tudung, veil (tudung ngn veil dulu dah beli tp rasa cam x chumel so nak beli len). Huhu. Total up abes duit kat coklat pun dekat 180 gak. No wonderlah member aku kat sime darby gtau kalo nak tunang at least 5k kena ada. Oh stress!


Ada 104 pcs so leh lah letak dalam kotak kecik doorgift aku. 

List untuk esok:
1) Bunga dulang
2) Pasu kecik
3) Bantal kecik
4) Barang-barang hantaran (coklat lain n etc)
5) Tempah kek

Pastu rasanya dah xda pe2 kot. Just kemas rumah and ready untuk minggu depan. Semua kena siapkan arini sebab minggu depan isnin hingga khamis memang pack ngn keje. Cuti kena batal sebab audit. Uwaa..Hopefully kahwin nanti janganlah cuti kena cancel gak. If cancel, nak tukar cawangan kastam yang len. :)