mrz doubeh

Alhamdulilah

Arini ambik cuti sebab ada urusan nak setel. Tapi dapat panggilan tanya samada masuk keje atau x mlm ni. Jangan risau coz aq tetap masuk. Bukan macam certain org yg tetiba EL n tiba2 MC. Aq tetap tunaikan tggungjawab seorang pekerja. Nampak mcm aq cuti lama tp masa raya korang cuti x hingat dunia xpe lak? So salah ke kalo aq cuti lama lak? Omaigod.

Dulu tempat luah d fb tp bl ramai sgt kecoh sbb kata2 xlapik, so blog lah tmpt luahan perasaan. No more stalker. Kot..

Keje pegawai penaksir x semudah yang korang sangka. Bukan 100% perfect tp tulah..kadang2 orang byk melakukan kesalahan. Aq pun salah sorang kena kencing. Stressnya. Banyak forms n keje x lah mcm certain org leh goyang kaki tgk fb n twit2. Aq keje syif 4ptg-12mlm, 8pg-4ptg n 12mlm-8pg. Masuk keje dok tmpt n trus bt keje. Kalo bhenti xbjalan lh lori2 kat airport tu. Tp tulah..ada sesetengah ckp 'pungutlh hasil lebih skit'. Korang xpe sbb opis hour.  Mulut senang je ckp. Depan baik tp d belakang memang ala2 mami jarum gitu. Xpe coz Allah menguji aq. Mungkin ari ni ari aq n mana tau esok lusa hari anda lak. Oh minta djauhkan. Aq syg jabatan aq n akan trus bkhdmat utk negara. Chaiyukk..target tahun ni utk cawangan 12 juta. Moga dpermudahkan. Aminnn