mrz doubeh
Alhamdulilah..

Akhirnya dah bergelar isteri yang sah kepada suamiku yang tercinta, Mr. H. 
Kami bernikah pada 25 Januari 2014 dan kenduri perempuan dibuat pada 1 Februari 2014 sama tarikh dengan tarikh lahir mama. Kenduri lelaki pula dibuat pada 8 Februari 2014 seminggu selepas tarikh kenduri rumahku. Rasa tak percaya aku dah bergelar isteri. Alhamdulilah syukur sangat-sangat. Thanx to my parents yang banyak bersusah payah untuk anak perempuannya yakni aku. Hikhik.

So berbalik pada tajuk blog aku kali ni, sebelum ni aku dah pos pasal segala kos dan persediaan perkahwinan. Kali ni cuma nak pos pix je. 



Wif my lovely Qistina & Akmalia



Thanx pakcik Muaz for d doa (^_^)








1 Response
  1. atien az Says:

    boleh share cost sewa dewan & brapa meja dyorg provide ? n cara nk booking dewan insaniah nie?