mrz doubeh
Entri kali ni actly dah lama draft tapi belum publish je. Kali ni publish sekali gus. Just alter sikit2 mana yang perlu lh. Pas kenduri sebelah lelaki kami berhoneymoon di Cameron Highland pada 10 Februari 2014. Honeymoon dalam negeri je sebab kekangan keje. Dua-dua gomen so keje payah skit. Kalo private bolehlah cuti suka hati. Huhu.
Casa Dela Rosa

Candle light dinner

Cactus Point


Kat ladang teh boh



Should try ol dis foodz..sdap habaq mai..Big Red Strawberry





KHM Farm Strawberi

Di Hutan Lipur Parit Fall

mrz doubeh
Perkahwinan bagi sebelah lelaki dibuat di Taman Sri Bedong pada 8 Februari 2014. Ada banyak pix nak upload tapi disebabkan malas nak godek2 kat laptop so hentam jelah pe yang ada. Sebelah lelaki ni aku bsuka warna pink belacan sebab nampak aku cun sangat. Muahaha..*ok yang ni aku perasan

Miss dis moment..malu2 kucing

Muka aku hepi giler.


Alhamdulilah selesai kedua-dua belah majlis.


mrz doubeh
Alhamdulilah..

Akhirnya dah bergelar isteri yang sah kepada suamiku yang tercinta, Mr. H. 
Kami bernikah pada 25 Januari 2014 dan kenduri perempuan dibuat pada 1 Februari 2014 sama tarikh dengan tarikh lahir mama. Kenduri lelaki pula dibuat pada 8 Februari 2014 seminggu selepas tarikh kenduri rumahku. Rasa tak percaya aku dah bergelar isteri. Alhamdulilah syukur sangat-sangat. Thanx to my parents yang banyak bersusah payah untuk anak perempuannya yakni aku. Hikhik.

So berbalik pada tajuk blog aku kali ni, sebelum ni aku dah pos pasal segala kos dan persediaan perkahwinan. Kali ni cuma nak pos pix je. 



Wif my lovely Qistina & Akmalia



Thanx pakcik Muaz for d doa (^_^)