mrz doubeh
Majlis Perhimpunan Setia bersama PKN bagi bulan September dan Oktober kali ni dianjurkan oleh stesen LTA. Sepatutnya yang kena inchrge org len tapi tetiba je aq lak yang kena buat. First time tapi pengalaman. Asyik dok parap borang je so sesekali involve benda cmni sedikit sebanyak taulh camne.  

Actly benda ni xsukar mana cuma perlukan kerjasama semua pihak n kecekapan nak uruskan hal-hal pentadbiran. Masa handover tugas sebagai SU masa tu rasa 'Eh aq nak buat pe? Camne nak buat surat panggilan?' Almaklumlah bab2 surat ni aq fail. Nasiblah hubby aq ada. Copy paste ayat2 surat dia je. Hehe. Thanx syg. 

Macam-macam jadi masa nak uruskan flow majlis setia ni. Last year aq involve gak cuma kena inchrge bhgian sijil je. Kali ni semua kena buat n follow up. Stress pun ada. Time offday pun aq keje. Hubby dah marah dah bab risau baby letih and wife x ckup rehat. Alhamdulilah baby n wife sihat walaupun memang penat pun.

Bersama ajk kad hari lahir n sijil penghargaan. Aq pilih ajk yang cun-cun je. Aq je yang xcun bab mak buyong. Hehe.


Lega majlis selesai n jalan lancar. Hopefully tahun depan sila pilih ajk len okay. Haha

mrz doubeh

Babymoon..ahaks..geli lak dengar nama tapi nak gak mengedik.

Sempena my besday, hubby bawa celebrate besday kt Batu Ferringhi. Dia kata nak bawa jauh2 xberani sebab wife ngah preggy. So bermalamlh kat Park Royal. Haha..caring sungguh my hubby. Tq syg.

Pantai sangat bersih. Pasir kaler putih. Rasanya dorg buat sendiri ni. Pantai buatan manusia.

Tempat nak istirehat pun cantik. Plus ada welcome drink gitew. Aq nak jalan2 tepi pantai tu leh lah dalam 10-15minit pastu patah balik bab lenguh kaki. Hubby pun layankan je. 

Abaikan rambut pendek hubby bab baru balik krsus. Bab uban tu..hehe..br 28tahun naik mendadak. Orang audit pkir byk sgt kot smpai kaler rambut pun tukar.

So kalo nak jln2 sini leh je. Lebih2 yang nak honeymoon.

Sementara nak tunggu pukul 12mlm, dgn mata aq yg ngantuk, dia x bg tdo semata-mata nak wish besday. Tq syg. Love u so much. Chewah..