mrz doubeh
Just sharing pasal cafe yang aq try area kedah. Le' Medinna Patisserie terletak di Aman Central, Kedah.  Sebelum ni terletak kat Jalan Stadium. Saje je try makan kat cafe ni sebab nampak cantik plus dorang baru je launch 16 Oktober ritu. Kebetulan aq g 17 Oktober, bersamaan hari lahirku. Santai n lepak2 kejap kat cafe ni. Nak try dessert tp disebabkan aq masih belum boleh makan/minum benda berais so lupakan jelah. Huhu.

Makanan bagi aq 7/10. Minuman je yang best!

Kek coklat atas ni mmg sdap tp mahal skit compare SR.

Pasta x sedap. Erkk..

Hot chocolate sedap sgt

Coffee latte pun ok.

Nah gambar kami bertiga. 

Overall harga makan/minum around RM49++ termasuk GST walaupun tax invoice xda n tulis kt kertas ala2 kedai runcit je. Hopefully dah kutip GST tu sila bayar balik pada kerajaan yer sebab uolz punggut dari kami. Jangan masuk tabung sendiri lak naa. Hehe (^_^)




0 Responses