mrz doubeh
Next JJCM..Spring's Leaf Cafe Sungai Petani. Tempat ni walaupun da aircond tp aircond rosak. Pakai kipas je. Ishk2. Aq cuma order hot chocolate n mocha. Tapi x ambk pix sbb air tu xda barista yang boleh ukir air jd macam2 corak. Then aq pesan nachos. Tp agak mengecewakan bila pesan tetiba dapat french fries. Terkebil2 aq tgk. Nachos ke ni? So panggillah adik tu n tnya. Akak rasa mcm french fries je nachos ni. Ke nachos tu mmg french fries? Then budak tu tgk order balik n mohon maaf sebab dia tersalah. So dia bagi free makan french fries tu. 

Ni lah nachos yang dikatakan sedap. Mmg sedap pun. 10/10 aq bagi. Nyum3.

Macam biasa gambar kami bertiga anak beranak. Hehe

0 Responses